Serviceadviseur 2

Service gebeurt bij ons met een glimlach,

 

 

gewoon omdat we het leuk vinden om u optimaal te adviseren. We adviseren u wat nodig is om probleemloos te rijden, welk onderhoud of reparatie uw auto nodig heeft.

 

Wat niet nodig is maar er wel aan zit te komen bespreken we met u, zodat u weet waar u op termijn aan toe bent. We adviseren over uw veiligheid, bijvoorbeeld over winterbanden of een onderhoudscontract. Maar ook over accessoires welke het rijden voor u in een Peugeot of Citroën nog aangenamer maken. We doen niet meer dan nodig en alles in overleg.

 

Wij besteden veel tijd en aandacht aan kwaliteit en opleiding van onze medewerkers, om u optimaal van dienst te zijn, met een glimlach. Kwaliteit in Mobiliteit dus!

 

 

 

 

 

 

 

 

Voorbereiding

 

 

Een goede voorbereiding is het halve werk, iedere service of reparatie afspraak bereiden wij minutieus voor,  we zorgen dat de juiste onderdelen tijdig binnen zijn en klaar liggen, dat we de gespecialiseerde monteur beschikbaar hebben en weten wat er aan uw auto moet gebeuren.

 

We kunnen niet alles van te voren weten, mochten we zaken tegen komen welke meerwerk met zich meebrengen dan nemen we contact met u op  om dit te bespreken voordat we dit uitvoeren.

 

Gewoon goed geregeld!